aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 2313
    hala insanların ilahı adalet tarzı konuşmalarla bok attıkları oyuncudur. adam 2 gün önce kendisine yöneltilen "dünya kupası için galatasaray'da pek oynamadığınız doğru mu" tarzı soruya tepki gsötermiştir. hangi futbolcu sevdiği kulübe bu gözle bakar? bir araç olarak kulübünü kullanır? hani söz konusu oyuncu da harry kewell, besmele çekmek lazım bok atmadan. kafanı biraz kullan bakalım, madem kewell denen adam yarım sezon sonunda sakatlığını atlattı, bahane edebilecek durumdaydı da, neden avustralya'nın ilk 2 maçında bu adam oynamadı? hagi'nin "göt oturur, kafa düşünür" sözü var ya, aynen öyle işte. ama bizim insanımız o organının üzerine oturuyor, ama her nedense kafasını kullanıp düşünmeyi, araştırmayı akıl edemiyor.

    dünya kupası'ndaki atıldığıu pozisyon zaten tartışılır. allah'ın adaleti değil hakemin taktiri demek daha doğru olacaktır. fakat gel gelelim ki bazı insanlar hala hangi mantık kuralları içerisinde bu tip yorumlar yapabilmekteler anlamak mümkün değil.

    kendisinin istenmemesi, istenmeyeceği anlamına gelmediği gibi transfer dönemi'nin avrupa'da kapanmasına 2 ile 3 ay olduğunu belirtmek lazım. tabi olayın farkında olmayanlar kewell'ın galatasaray'a her zaman açık kapı bıraktığını, ilk tercihinin bu takım olduğunu bilmeden o'nu "kürkçü dükkanına dönen tilki olmak" ile suçlamaktadır.

    adnan polat'ın bugünkü basın toplantısı izlenmiş olsaydı kewell'ın durumu konusunda soru işareti bile kalmazdı kafalarda. ama yok işte, okumuyor insanımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın