• 13
    70'li yıllarda çınar otel'in diskosunu işletirdi.. galatasaray, beşiktaş ve milli takımın yanı sıra bazı başka futbol kulüpleri de zaman zaman bu otelde kamp yaptığından tüm futbolcularla arası iyi idi ve onların bir nevi sırdaşı gibiydi.

    -------
    -bu entry sadece "70'li yıllarda çınar otel'in diskosunu işletirdi.." diye yazıldığı için "ilgi alanımızın dışında gerekçesi" ile thisisthebesttillwedobetter tarafından silinmişti. paragrafa sonradan eklediğim cümleleri, anlam kaymasına neden olup yanlış anlaşılabileceği gerekçesi ile o zaman yazmamıştım, şimdi yazmak zorunda kaldım. eklediğim cümlelerde hiç bir kinaye filan yoktur, bu bilinsin. yani sayın uğur dündarın namusuna ve şerefine şahsen kefilim. entryi kurtarmak için böyle yazmak zorunda kaldığım için özür dilerim. kaldı ki sadece "70'li yıllarda çınar otel'in diskosunu işletirdi.." bilgisi uğur dündar gibi bir spor adamı hakkında yazılınca neden "ilgi alanımızın dışında" kalıyor anlamış değilim.

    neyse fazla uzatmak istemiyorum. bu güne kadar silinen entrylerim konusunu dert etmedim kendime. direk siliyordum çöp kutusundan. sözlük kurumlaşıp olgunlaştıkça bu tür sıkıntılar ortadan kalkacaktır diye düşünüyordum. kendi kendime bir karar aldım, bundan sonra silinen entrylerimi eğer ek yapmam gerekiyorsa utanmadan sıkılmadan ek yapıp altına açıklamasını yazarak tekrar canlandıracağım. belki bu yöntemle sözlüğün kurumlaşıp olgunlaşmasına bir katkı sağlarım.

    işte iş bu nedenle bu entryi örnek olarak alıp düzenlemek ve bu açıklamaları yazmak zorunda kaldım. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın