• 781
    bu günlerde adnanlari asan, gönül verdigi takimi yerden yere vuran, romantikligin sinirlarini coktan asmis, patlamaya hazir bomba gibi, kendinde olmayan taraftar grubu..

    takimda yok olan galatasaray ruhu'nu tekrar olussun diye yirtinan taraftardir ayni zamanda ama kendi kaybettikleri ruhu nasil tekrar olusturacaklar bilinmez..

    yerin dibine soktugumuz o yönetim 3-5 nokta, yerinde transfer yaparsa yine yerin dibine sokanlar sirtina alacak mi o yönetimi? o adnanlar takimda kaybolan kolej takimi havasini tekrar saglayabilirse, florya'ya tekrar disiplin gelirse, mali konulardaki düzelmeler yükselen ivmeyle düzelmeye devam ederse, gelecek sene yeni stadimiza tasindigimizda istifa diye bagiracak mi yine ayni adamlar??

    hincal uluc kacmistir bircok galatasaray taraftarinin icine bu aralar..

    pollyanna olma ama bi bekle adamlar vizyon diyor, devrim diyor, biseler yapmaya calisiyorlar.. yanlisa tepki gösterilir, deneme tahtasi degil galatasaray! ama bizden onayi almadimi onlar? bunlari yapacaklarini söylemediler mi gelirlerken? bizde sabir yemini etmedik mi? teknik heyet-yönetim ne derse arkasindayiz demedik mi?

    ama geçen seneki transferler seçim için yapılmış ise, vizyon mizyon yok ise bu yönetimde, rijkaard-neskeens yalansa, arda ve elano'yu da satip yerine vasifsiz bi kac adam alirlarsa o zaman sabredecek bise kalmaz. yeni stad baslarina yikilir.

    kewell-keita hatta gio hepsini cok sevdik yollari acik olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın