aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 52
    gönülden bağlı olduğu kulübünün elbet yöneticileri ve bir de başkanı vardır. taraftar buna bir şey diyemez.
    ama iyi taraftar vardır görür ses çıkarmaz. ama iyi taraftar vardır kulübe para girdiğini görünce vizyonlarının genişlemediğini görür.

    kötü taraftar vardır bilinçsiz davranır. kötü niyetlidir.
    ama iyi taraftar vardır, taraftarı olduğu futbol kulübü oyuncusunu satıp da yerine onun kalitesinde birini bulamadığında yapılan saçmalığı anlar.
    kötü taraftar vardır, bu saçmalığı anlayan, bundan dem vuran taraftar arkadasını umursamaz. ne var yani ? der.. demekle kalmaz büyüklerimiz yaptıysa helali hoş olsun der.

    ben açık konusurum arkadas. lafı gizli saklı bırakmam. olay direkt olarak keita'nın satılmasıdır. ben bir alternatif göremiyorum onun ayarında takımımıza katabileceğimiz. ne olur bilen ve gören varsa beni rahatlatsın. keita'yı dünya kupası'nda eleştirdim yakışık almayan davranışından dolayı. fakat keita'yı taş çatlasa 3-4 milyon euro kar yaptığı için satan yönetimi de itin götüne sokarım.

    bakın beyler, hanımlar! bu keita var ya, bu siyahi adam kaçan ve aynı zamanda büyük de bir balıktır. daha doğrusu göndermiştir bizim yönetimimiz. hani gözümü çevirip bakıyorum ve ortada onun yerine alabileceğimiz kim var göremiyorum. yahu sabahtan beri didik didik ettim beynimi ama yok. bu adam uyum sorunu yaşamadı. bu adam takımının en hırslısıydı. bu futbolcu bileklerine hakim ve son derece hızlı, aynı zamanda da bitirici idi!

    taraftar vardır gördüğünü söylemek ister.
    ben niye saygı duyduğum arkadasıma '' bu üstündeki çok yakışmış arkadasım'' diyeyim ki? sırf mutlu olsun diye denir mi böyle bir şey?
    şimdi gelin söyleyin burada aynı şeyi yönetim için. bu yaptığınız çok yakıştı. vizyonunuza hayran kaldım desenize. yinelemekte fayda var! saygı duyun ama eleştirilemez olduğunu da sanmayın, sandırmayın.

    bir adnan polat gerçeği var ki beni darmadağın etti. steau'ya elendikten sonra şöyle bir açıklama yapmıştı: [ ki bunu kaç kez sözlükten bir başkası ile her görüştüğümüzde masaya yatırdık. kınadık.] '' yolumuza uefa'da devam edeceğiz artık. ve bu sene o kupayı kaldıracağız.''
    bakın şimdi bu açıklama nedir biliyor musunuz? işte bu açıklama tıpatıp aziz yıldırım açıklamalarından kopyala yapıştırdır. böyle ucuz laflar ile, böylesine anlamsız sidik yarışları ile değil vizyon genişletmek, taktığımız geniş açı lensin bir anda ansızın makro olduğunu kavrayamayız. önümüze bakakalırız neye uğradığınızı şaşırırsınız.

    ekleme: keita'nın satışını şaşkınlık ile karşılayan ileri derecede taraflı ve fanatik fenerbahçeli, besiktaslı gazeticleri gördükten sonra yapılan bu hamlenin çok mantıklı olduğunu savunan bazı arkadasları da anlamak zor idi açıkcası. bunlardan biri de sabah öfkeyle yazdığım şu yazıda ortada: (bkz: #421993)
App Store'dan indirin Google Play'den alın