resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1335
    şu dünya kupasını ucundan kenarından takip eden biri bireysel yeteneklerin üst düzey futbol arenasında tek başına bir işe yaramadığını ortaya koymuştur. messi daha mı az yetenekli robenden veya c.ronaldo daha kötü futbolcu mu müller'den. ama bu müller, roben, sneijder, mesut, podolski gibi futbolcular takımlarının oynadıkları total futbol sayesinde parlıyorlar. bir şeyleri görmek lazım artık. bu sene rijkaard'dan beklentim büyük bu takıma, takım oyunu oynatabilmesini ümit ediyorum artık. bunu başarabilirse keita gitmiş elano gitmiş önemli değil ama geçtiğimiz sene takım ruhundan en uzak galatasarayı izledim diyebilirim. takım yardımlaşması sıfır düzeyindeydi neredeyse.

    eğer ki takım oyununu oynayabilen bir takım yaratılacaksa kızgın değilim keita'nın gidişine hatta sevinebilirim. ancak geçen senenin aynısı bir takım olacaksa sahada bu takımın en renkli, göze hoş gelen futbolunu oynayan adamı neden sattınız? diye sorarım.

    son olarak vücudunu bu kadar iyi kullanabilmesi, tereyağından kıl çeker gibi kaptığı toplar, topu saklayışı bütün bunları en çok özleyeceklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın