resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 529
    "galatasaray futbol takımını ülke gerçekleriyle harmanlayıp kuracağız" lafının sahibi. bu lafı söylemesinde belli başlı nedenler var elbet.

    abdul kader keita satıldı. iyi futbolcuydu. herkes aynı şeyi söyler. keita takımın en önemli oyuncusu. ama bireysel bir oyuncu. oldukça iyi bir fiziği var 2 oyuncuyla aynı anda başeder. diğer takım arkadaşları bakar o çalım atar gol atar. nerde lan takım oyunu? bir maç eksik olduğu zaman takım çöküyorsa o takımı büyük zarara uğratıyor demektir. çok iyi çalım atar ama futbol çalım atanların sporu değil ki artık. 2 sene önce lincoln vardı. şampiyon olduğumuz sene. bir maç yapardı iyi de oynardı diyelim sonraki maç kadroda olmazdı takım kötü futbol oynardı berabere bitirirdi diyelim sonraki maçta yine kadroda olmazdı takım hafiften toparlanır sonraki maçta yine olmaz takım adam akıllı top oynardı. keita yı elbette lincolnle karşılaştırmıyorum ama takım oyunu denen şeyin ne demek olduğu biliyoruz artık.

    geçen sene keita vardı şampiyon mu olduk ? süper hareketler yaptı çalımları attı hoşumuza gitti herkesin gider ama arka planda takımı çökertti.

    işin özü hala büyük başkandır. ne yaptığını biliyor en azından. şampiyon oluncada yüzler kızarır vücutlar morarır kimse gelip adnan polat adam mı edebiyatı yapmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın