• 365
    kendisine güvenenleri bir bir hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor ne yazık ki.

    stadın açılır kapanır çatı kapakları konusunda takındıkları yanar döner tavır, haldun üstüneli istifaya mecbur bırakmaları ve daha da kötüsü sahip çıkmaması. adnan sezgin için haldun üstünelden vazgeçmesi, meydanı aziz yıldırıma bırakması, herkes bizim aleyhimizde konuşurken bir cevap bile verilmemesi, durup durup hürriyete, vatana röportaj vermeleri, neyse liste çok uzamaya başladı burada bırakalım en iyisi.

    haldun üstünel bir önceki gün yaptığı açıklamalarda fikir ayrılıkları var ve alınan kararlarda imzamın bulunmasını istemiyorum, galatasarayın yıpranmamasi için de istifa ediyorum demişti.

    keita'nın satılması ilk fikir ayrılığı olarak hemen ertesi gün ortaya çıktı. umarım diğer fikir ayrılıkları da bizi bu kadar yaralamaz.

    olay keitanın satılması değil olmamalı da, thisisthebesttillwedobetter yazmış, metin oktay bile satılmış bu takımda, asıl olay takımda şu anda inanılmaz bir karışıklık ve başıboşluk var. bu da takıma olan güveni etkiliyor. artık adnan polatın masaya yumruğu vurup hoop noluyoruz diyip takımı toplama vakti geldi, geçiyor bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın