• 1612
    bu sabah yaptığı antrenmanla sezonu açmış olan takımımız.

    her taraftarın adetidir; sezonun ilk çalışmasını heyecanla bekler, fotoğraflarına bakar, kendi kafasına göre transfer isteklerinde bulunur, kendi ideal 11ini kurar. transfer ve ideal 11 istekleri farklıdır taraftarların; ama herkeste ortak bir his vardır takım sezonu açarken:

    umut. takım önceki sezonu ne kadar kötü veya iyi bir şekilde bitirmiş olursa olsun, taraftarlar hep aynı umudu taşır. bu sezon daha iyi olacağız hissi taraftarlığın bir gerekliliği değil midir zaten?

    bugün yine bir sezon başlangıcı. içimiz umut dolu. evet belki takımın çok eksiği var. belki haldun üstünel daha yeni istifa etmiş. belki adnan sezgin doğru dürüst transfer yapamayacak bir türlü. belki taraftarın en çok sevdiği futbolculardan biriyle sözleşme yenilememiş. belki altyapı son yıllarda bataklık olmuş, düzgün futbolcu çıkaramamış bir türlü.

    ama bunlar umudumuzu azaltmıyor ki bizim. karamsar değiliz biz. rijkaard var. neeskens var. transfer elbet gelecek, ümidimiz zaten takıma oturacak adamların gelmesi. hem daha yeni gelecek vaat eden genç türkler almadık mı? mehmet batdal'ı hangimiz biliyor veya musa çağıran'ı? belki de ilk sezonlarında ilk 11'e yerleşecekler, efsane olacaklar ileride. bunun olmayacağının garantisini verebilir mi bir taraftar? emre çolak var çiçek açmasını beklediğimiz bir ağaç gibi. belki o çiçek açacak, meyve verecek bu sezon. belki kaptan eski kaptan olacak. belki adnan sezgin yeni bir efsane yabancı getirecek. bunlar hep ümidimiz...

    taraftarız biz. ümitliyiz. umutluyuz. ve ne olursa olsun takımımızı destekler, arkasında dururuz. unutmayalım, galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır.

    ben inanıyorum ki yeni sezon geçen sezondan çok daha güzel olacak. yeter ki gerekli sabır gösterilsin ve olaylara pozitif yaklaşılsın. yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yapılsın.

    2010-2011 sezonu galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın