resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 616
    dini kullandığı için sevilmeyen oyuncu değildir. *. zira galatasaray tribünlerinin hakimi olan, reislerle yönetilen grubun ne kadarı fettullah gülen'den nefret ediyor ki. az, pek az. komünist olan kısmı. daha da az.

    bu adam eğer konuştukça batıyorsunuz kalbimizden çıkıyorsunuz pankartına muhattap oluyorsa bunun sebebi söylemleridir. ben bu işte profesyonel olamam arkadaş. benim takımımın efsanesi en kötü zamanında bugünün barcelona'sıyla oynasa gene umutlu olacak. yenebiliriz diyecek. ki bizim bahsettiğimiz rakip barcelona falan değil. fenerbahçe. eğer bir adam sırf kişisel hırsları veya nefretleri veya hedefleri için galatasaray derbiyi kazanamaz diyorsa ben bu adamı sevmem. benim için efsane olmaz galatasaray tarihinin yıldızlarından biri olur.

    ben hagi'yi galatasaraylı hagi diye hatırlarım. ergün'ü * bir yerde görsem galatasaray tişörtümü imzalatırken düşünmem. eğer bir gün avustralya'ya gider de kewell'ı görürsem galatasaraylı kewell gelir aklıma. kalben bağlı sayarım ben onu. değilse bile. ama hakan şükür'e formamı imzalatmam arkadaş. fenerbahçe galatasaray'ı yener diyen adama imzalatmam.
    (gbkz:
    galatasaray tarihindeki büyük oyunculardan biridir hakan şükür)
App Store'dan indirin Google Play'den alın