resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 512
    daha önce de demiştim başkanlık seçimleri haziranda olsaydı seçilme şansı hiç yoktu. rakibi camianın güvenmediği adnan öztürk bile olsa eğer seçim haziranda olsa kaybederdi.

    ekonomik olarak geçmiş yıllara oranla daha iyi bir durumda olduğumuz kesin ama yıllık gelirin 300 milyon tl olarak açıklandığı bir yerde transfer bütçesinin 5 milyon tl olması gerçekten ilginç.

    stat projesi ile ilgili yumruğunu masaya vuramadı. dünyanın en iyi statlarından birinin yapıldığı bir yerde toki zorla 4. sınıf koltuklar kullanırken sesi hiç çıkmadı veya biz duymadık keza çatı meselesi de aynı mevzu açılır kapanır olarak dizayn edilmiş bir stadın projesinin değiştirilip çatının daha sonra yapılacak olması kendisi adına olumsuz bir durum, ki daha net bir şey yok çatının yapılması ile ilgili.

    hakemler tarafından son yıllarda galatasaray'ın hakları hep yendi hiç bir zaman yumruğunu masaya vuramadı. fenerbahçe her türlü pisliği yaparken sessiz kaldı. galatasaray türkiyedir mesajı yayınlandı ama işe yaradığını söyleyemeyiz...

    ve son olarak adnan sezgin için haldun üstüneli harcadı. daha net bilmiyoruz haldun üstünel'in istifa edip etmediğini ama büyük sorunlar olduğu belli. korkarım gün gelecek adnan sezgin yüzünden kendi başkanlığı da gidecek o zaman anlayacak büyük bir yanlış yaptığını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın