• 2240
    gheorghe hagi vs alex de souza diye bir başlık mevcut bu sözlük'te. ayıp. utanmasını bilmek lazım. hagi cimbom için romanya'dan sonra 2. vatanım diyebilmiş bir adamdır. sense net aleminde 2-3 süslü laf edicem diye malzeme yapıyorsun adamı. ulan helal olsun hepimiz çok rasyonel adamlarız! ama o da hagi be abi. az soluklanmak, bi gölgelik bulup düşünmek lazım.

    "ya abi olur mu öyle şey. biz orda hagi'yi yücelttik alex'in eline verdik" diyen gevezeleri de metni yeniden okumaya davet ediyorum. sen hagi'ye kendi vatanında, kendi evinde alamancı gibi, sikindirik bir misafir gibi davranırsan burda bir sıkıntı vardır. sergen doğru diyor sıkıntı var. sözlük'te büyük sıkıntı var.

    ey büyük cimbom taraftarı. sözlük'ten eleştirdiğin rıdvan dilmen bu kıyaslamayı yapınca şaşırmıyorum. o yapar, o il. ya sen? ulan vallahi şaşırmamıştım rıdvan'a hagi de souza dediğinde. ama sen be sözlük. sen de yapmışsan. film kopmuş demektir. hala alex traktör hagi uzay mekiği diye ötüyoruz. hee abi hee. öyle haklısın, iyi düşünmüşsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın