resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2470
    aldigi araba kendisine helal-i ho$ olsun, güle güle kullansin. bunu bütün içtenligimle söylüyorum. kendisine sallamak için hangi arabaya bindiginden, hangi kadinla beraber olduguna kadar hayatini didik didik eden sahte ahlak bekçilerinin, ikiyüzlü bütün akbabalarin kafasina da o araba kadar kaya dü$sün diyorum.

    bunu cesitli sekillerde defalarca söylemistim, bu araba konusu vesilesiyle gene söylüyorum. bugün galatasaray'daki futbol performansiyla veya takim oyuncusu/kaptan olarak yaptiklariyla tatmin edici olmayan bir noktaya gelmi$se arda turan, bunun sorumlusu, bugün aldigi arabayi ba$ina kakmakta beis görmeyecek kadar gözü dönmü$ken, dün de ayni fütursuzlukla el kadar çocugu ilah ilan eden, tanrisal misyonlar yükleyen, futbolcudan ba$ka her türlü kimlige konumlandiran, sabah ak$am kendisiyle ilgili aglak, arabesk agizlarla insan üstü methiyeler düzen a$agilik türk spor basini ve ilkel beyinli türk futbol izleyicisidir (bunun bir parçasi olarak da galatasaray taraftarinin büyük kismi).

    umarim üce bese bakmadan yurtdisina gider de meslegine konsantre olur, modern futbolun yildizlardan talep ettigi mental ve fiziksel formu tutar, hem türkiye futbol tarihine hem de milli takimina dünya capinda bir yildiz kazandirir. surasi burasi deme arda turan, bundesliga olsun, fransa ligi olsun, neresi olursa olsun. git bu ülkeden. özlersen bir gün gene dönersin merak etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın