resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2020
    adnan polat'ın kendisini takımın başına getirerek başkanlık ömrünü uzattığı gerçektir, değildir. bu başlık altında bunu tartışmam. zira bu durum rijkaard'ın iyi ya da kötü teknik direktör olduğu gerçeğini de etkilemez.

    öyle ki bu adam bir sistem oturtmaya gelmemiş olsaydı, maçlar zora girdiğinde veya geriye düştüğümüzde feldkamp gibi terim gibi skibbe gibi paşa paşa forvetleri takıma doldurur defanstan adam çıkarır, maçı riske atardı. bazılarının düşündüğü gibi sistem oturtmak yerine para çarpmak için gelmiş olsaydı paslı oyun istemezdi, topu koşturmayın siz koşun derdi. ve yine bunun için gelmemiş olsaydı, 5 sene sözleşme yapıp 2 senede aldığı parayı 5 senede 2,5 katına çıkarmak varken daha uzun süreli bir sözleşme yapmaz mıydı?

    peki ya keita, elano? gelirken omuzlarda karşıladığınız, uğurlarına besteler yazdığınız, bir an önce lig başlasa da izlesek diye ağzınızın suyunu akıtan topçular? rijkaard olmasa gelir miydi sanıyorsunuz? her şeyin en kötüsünü düşününce bile bu adam ve semereleri takımın marka değerini artırıyor.

    artık kafalarda bir şeyin değişmesi lazım. günü kurtarmak isteyen anlayışı yok etmeniz lazım. yok olmuyorsa buyrun size daum, buyrun size yılmaz vural...
App Store'dan indirin Google Play'den alın