resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2005
    tüm rijkaard yalakalarına kapak olması gereken teknik direktördür. hatta rijkaard lalesi, frank abi ve hz. rijkaard'dır!!!

    anlamayanların anlamadığı nokta şudur ki arkasında durulan şey hollanda pasaportu taşıyan surinam asıllı frank rijkaard kişisi değil, frank rijkaard'a müteakip gelen/gelecek olan total futbol, güzel oyun, takım karakteri, sadece sonuca yönelik olmayan, taraftara güzel maçlar izletmeyi hedefleyen bir sistem, uzun vadede kalıcı ve sürdürülebilir başarılardır. arkasında durulan şey bu fikirlerdir. eğer guus hiddink veya johann cruyff olsaydı onların arkasında duracaktık fikirlerinden ve ideallerinden ötürü.

    ayrıca birtakım yazarların olm hepiniz malsınız bir tek ben görüyorum gerçekleri kör müsünüz hepinizin gözüne perde inmiş tadındaki yazıları kabak tadı vermekle beraber ileri derecede can sıkıcı olmaktadır. koca koca adamlarız burada, gerizekalı falan değiliz, allaha şükür sizin kadar düşünebiliyoruz. mesele şu ki arkasında durulan şey galatasaray tarihinde ilk defa gerçekleşecek olan bir sistemdir ve bu süreçte şeyinin dikine giden asi ve "abi"ci çocukların elenmesi kaçınılmazdır.

    yok öyle bedavaya kahraman olmak... iki günde cesur yürek olup üçüncü gün ona buna laf sokan efsane falan değildir benim gözümde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın