resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 236
    lincoln un bu kadar basarili olmasinda 3 etken vardir gozumde
    1.taktigimizin * ona cok uygun olmasi, arkadaki onliberolarin onun savunma yukunu azaltmasi, kanatlarin atak yonunde hucumu ara paslari seven birebirde basarili oyuncularimizin * olmasi,
    2. kesinlikle ve kesinlikle herr skibbe, kalli gibi boyle duygusal oyunculara kendi disiplini altina almak yerine, ona istedigi ozgurlugu vermesi,
    3. * lincoln e bu kadar uygun bir es bulunumazdi galiba, ayni seyleri ayni anda dusunuyorlar galiba, kosu yoluna ince paslari cok iyi degerlendiren, aralara cok guzel kosular yapan arkasindaki oyunucuyu rahatlatan bir yapisi olan baros lincoln icin bicilmis kaftandir... gecen sene yerinde sabit nonda, son vurusta yeteneksiz hakan sukur ve de bu ise pek yatkin olmayan umit karan la yapamadigi varyasyonlarin hepsini bu sene baros la yapmistir.
    bu konuda bir tesekkur de, adnan brothers feat ustunel e borcluyuz hepimiz pivot tarzi forvet beklerken ilgilendikleri 3 isim oliviera, fred ve baros bu taktige, lincoln e cok uygun isimlerdir.

    bu 3 etkenin yani sira artik takimin da lincoln un liderligini kabul etmesi, bizi ve takimimizi cok daha yukselere tasicaktir.
    yani kisacasi (bkz: na sar et méne o'lura ca lis se nind éol urr...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın