• 54
    faydalı bir iş yapmakta olan arkadaşlardır. kendilerinin mesajlarına , sanki doğu alman ajanları evimizi dinliyormuşcasına tepki vermeye lüzum yoktur. aynı şekilde, onların eleştirilmesini "ayıp" sayacak kadar ateşli şekilde savunulmalarına da lüzum yoktur. herşeyi uçlarda yaşamayın be kardeşim. azıcık uzlaşma yanınız olsun. cidden fenalık getiriyor bu sözlükte "a" yazdın mı, "hoyt" diye entrylerin havada uçuşması. kurtlarvadisisözlük sanki anasını satayım. yavaş lan azıcık.

    ilaveten, yazım konusunda ikaz mesajı gönderen bu timin mensubu bir yazarın, ikaz konusu entry'nin içeriğine muhalif bir entry girmiş olması (önce ya da sonra farketmez) içe sinecek bir durum değildir. isim vermeyeceğim. entry hangisi söylemeyeceğim. ama bazı şeylere dikkat edilmesi gerekmekte. bir entry'e muhalif entry giren yazar, söz konusu entry ile ilgili ikaz mesajı atmasın. yanlış anlaşılmaya müsait bir ortam yaratılmasın.

    imla konusundaki uzmanlıklarına saygım sonsuz. lakin bazı mensuplarının kinaye 101 , benzetme 102, mecaz 101 derslerini gidip bir yerlerden almaları lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın