• 28
    hala "ntvspor çok mük-kem-mel" diye sayıklayan bazı bilinçsiz ve şuursuz taraftarlarımızın silkelenip uyanması için elden gelenin yapıldığı spor zımbırtısı. telegol bir spor programıdır, ama ntvsporda yayınlanan herhangi birşey zımbırtıdır.
    daha da uyumaya devam edin bakalım. bu kadar yüz verilirse, adamlar elbet kendilerini en büyük sanacak.

    not: "ntvsporda" şeklindeki yazılışta bir noktalama işareti hatası yoktur. yazar jupp, bahsi geçen zımbırtıyı özel isim olarak addetmemektedir. dolayısıyla konan ekin kesme işareti ile ayrılmasına gereklilik yoktur.

    not 2: jupp, "türkiye'nin en büyük taraftarı" ve "galatasaray türkiye'dir" söylemlerinin , söylemden ibaret kalmadığını ortaya dökecek kitlesel ve ulusal çapta bir eylemi, bir boykotu dört gözle beklemektedir. önümüzdeki yıl ilk ikiye giremeyelim ama bu zımbırtıcılar da sarı-kırmızı olan hiçbir yerden haber/görüntü alamasın, sarı-kırmızı olan hiçbir eve/ofise giremesin.

    edit: imla
    edit notu: ntvspor özel değildir nazarımda, özel isim niteliklerini taşımamaktadır benim için. o yüzden özel isim kategorisine benim için girmeyecektir. bu da bir protestodur. ısrar etmeyiniz. olayın esprisini yakalamaya çalışınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın