NBA Final 5. Maçı
03:00 Td Garden
92 - 86
  • 31
    kobe bryant'ın insan dışı alışılmış performansının dışında los angeles lakerslı oyuncuların neredeyse tümünün hiç destek sağlamadığı maçtır. bir ara yanlış duymadıysam kobe bryant takımının son 23 sayısını atmıştı. şaka mısınız ulan ne işe yarıyorsunuz diğer oyuncular?

    hücumdaki kısırlığa rağmen los angeles lakers farkı korudu fakat savunma konusundaki isteksizlik, beceriksizliği anlamak mümkün değildi maç boyunca. hücum da savunma gibi takım olarak yapılan bir olgu fakat, hücumda tek kişi de hücumu yapabilirken savunmada böyle bir seçeneğin olmayışı bugün lakers'ın kaybetme sebebiydi sanıyorum. kobe bryant'ın sayı bulduğu her hücuma boston celtics cephesi karşılık verince farı eritmek hayal oldu tabi ki. diğer yanda her hücumun sayı ile sonlanması los angeles lakers adına sinir bozucu bir durum ortaya çıkardı.

    bir parantez gasol'e açmak istiyorum.** hiç bir reaksiyon vermeyen, sertlikten uzak, kafa olarak tamamen bitmiş bir görüntü çiziyor. ne yani staples center'da oyna, deplasmanda sinip kal boston savunması arasında. olacak iş mi yahu nba finallerindeyiz farkında değil. ne ele şut kaldırıyor, ne sinir bozucu bloklara imza atıyor, savunmadan uzak her şeyden önce. hücumda ise dışarıdan şut tercihleri yanlış, içeriyi zorlamıyor ya da zorlamak istemiyor. zaten pota altında girdğinde 3 adım arkasındaki adam yetişip blokluyor, etrafını kontrol etmekten aciz durumda. kısacası kafa olarak bitmiş gasol. sanıyorum phil jackson bir meditasyon seansı çekecektir kendisine.

    serinin diğer maçı bana kalırsa başa baş geçecek, los angeles lakers maçı alması durumunda diğer maçı çok daha rahat kazanacaktır. zira bu maçta psikolojik üstünlük boston cephesine geçmekle beraber moral olarak da los angeles lakers'dan daha iyi durumdalar. ayrıca seriyi deplasmanda uzatmadan bitirmek isteyeceklerdir, fakat gasol'den ziyade 6. maçta bambaşka bir artest bekliyorum ben.

    bu arada maç yüzünden uyuyakalıp otobüsümü kaçırdığım bilgisini de buradan vereyim.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın