resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 15092
    yenilen goller bireysel hata falan değildir. çok ciddi bir şekilde oyun planı sorunumuz var. rakibi ısırmada, boğmada hiçbir sorunumuz yok. sorun, yere düşen rakibi yerden kaldırmamayı sağlayacak bir oyun oynamamızda. oyuncular bireysel hata yapabilir edebilir vs. ama maçın başından oyundan alınana kadar kötü oynayan barış alper'in oyundan alınması için illa gol yememiz gerekmezdi. mertens ve çift forvet ile rakibi boğamadığımız gibi, orta sahayı da yine teslim etmişken bu sefer sağ olsun 75 yerine dakika 70'de oyuna dokunan değişiklikler yaptı.

    hadi bireysel hata var, oyuncular lakayıt davranıyor diyelim, kulübede böyle oynayan bir oyuncuyu kulağından tutup oyundan alacak bir hoca değil kendisi. fatih hoca prime zamanlarında bunu 30. dakikada bile yapardı. yanlış hatırlamıyorsam almanya'da oynadığımız juventus maçınca prates'i ilk yarı bitmeden oyundan almıştı "biz prates'e ileri çık dedik ama geri dönme demedik" diye.

    hayır, işin komiği bu takım beşiktaş'ı güle oynaya yenecek, bundan eminim ama taktik savaşı verdiğimiz veya b ve c planımızın devreye girmesi gereken maçlarda bu planlarının olmamasının defosunu fazla çekmeye başladık bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın