• 85
    bu tarz rakiplere karsi avrupa'da 2 senedir ustuste yasadigimiz problemler yuzunden malesef haddinden fazla bir cekingenlik var ustumuzde. bu da dogal cunku gayet fazla test macimiz oldu ve malesef kaza diyebilecegimiz bir noktada degiliz, mutemadiyen sorun yasadik ve molde haricinde de hep husranla bitirdik maclari veya eslesmeleri. paok maci guzel bir moral olmustu hepimize ama riga maciyla tekrar canlar sikildi, umarim bugun tekrar cikisa gectigimiz bir performans ve sonuc alacagiz.

    bunun icin hatalardan ders cikarmis olmak ve farkli seyler denemek mecburiyet bana gore. okan hoca milli takim arasinda katildigi programlarda, cift forvetle oynamak ugruna zaman zaman rakibe gore de uclu savunma oynayabilecegimizi soylemisti. elfsborg duydugum kadariyla 5li savunma oynayan bir takim ve bence bu degisimi ilk gorecegimiz mac olmaya uygun. hepimizin beklentisi elfsborg'un geride bekledigi, topa bol sahip oldugumuz ve rakibin gecis hucumlarina odaklanacagi bir mac olacagi yonunde. osimhen'in varligi rakip sahada bizi oldukca rahatlatan bir faktor oluyor, bundan onceki sorun yasadigimiz maclarin hicbirinde o yoktu, birinci farkimiz bu olacak zaten. kaptirdigimiz toplarda veya bitiremedigimiz ataklarda rakibin hizli cikislari icin geri donme hizimiz da kritik. bu noktada ne kadar yetenek veya fizik gucu tartisilsa da jelert beklentim var sahsen. en azindan hizli bir oyuncu ve geri kosularda rakibi yakalayabilir gibi geliyor bana. sol koridoru kendisine birakabiliriz, savunmada aksadigi yerde de geride 3 stoperimiz olacak, kapatma sansimiz olabilir gibi dusunuyorum.

    gunay
    davinson-nelsson-apo
    baris-sara-torreira-yunus-jelert
    icardi-osimhen

    kafamdaki 11 boyle acikcasi. islerin iyi gitmedigi senaryoda da alisik oldugumuz duzene gecisi kolay bir dizilis geliyor bana. kaan ayhan ve mertens'e de yer var bu goruntude. berkan'i solda kullanmak konusunda emin degilim, mac icinde nerde ne zaman ihtiyacimiz olduysa harika idare eden bir oyuncu, lakin guvenip maca basladigimizda ayni etkiyi alamiyoruz cogunlukla. yine de hepsine guveniyoruz, macin favorisiyiz, bu sefer insallah o malum sikintilari yasamadan 3 puani alacagiz ve iyi moralimizi derbiye de tasimis olacagiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın