resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14985
    bu entry’nin yazıldığı gün ekranlara çıkacakmış… çok detaya gerek yok son iki yılda yaşattıklarını anlatsa utanması olana çok bile.

    o değil de biz kendisi ile sözleme imzalarken gelecek 3 yılın takımını kur mu dedik ? ve o da bonus olarak şampiyonluklar mı aldı ? pardon ama kendisi kupalar almakla yükümlü. ancolotti'ye oyuncu yetiştir diyen var mı ? her teknik adamın belirli özellikleri vardır ha yaşı ilerleyince ben eğitici moduna geçtim der, onu kendisi bilir.

    ayrıca galatasaray tarihinde daha önce bunu kim başarmışta ve sürekli olan birşeymişte kendisinden hem oyuncu geliştirmesi hem kupa almasını mı bekliyorsunuz acaba ? kendisini beğenmeyenler her hafta yeni bölüm açılıyor maşallah, mevsimlik işçi alımında mülakatta elemek için sorulan "sineğin kanadının inceliği kaç mikrondur" mevzusuna bağladı bu iş. onu yaparsa ne olacak ? boyu kısa mı denilecek ?

    ligi 13. tamamladık ama sonrasında çok oyuncu sattık ile mutlu olan varsa kendi bilir benim tercihim arkasında 5-10 tane kupa bıraksın, yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın