resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14968
    son zamanlarda artıları eksilerinden çok daha fazla olan teknik direktörümüz. inanılmaz bir şekilde sanki bir yerden düğmeye basılmış gibi kes kopyala yapıştır eleştiriler görüyorum.

    yok galatasaray beşiktaş'tan 5 yer miymiş, yok young boys'tan elenir miymiş? yok 3-0 ve 2-0 dan maçı verir miymiş. yok galatasaray'da başarısızlık asla kabul edilmemiş. yok 3 günde 1 maç demiş.

    pep guardiola mı geliyor da bu yangın yapılıyor diye düşünüyorum. bu olayların hepsi futbolda var... demek ki imparatorun ilk senesinde bu taraftar topluluğu olsa daha 5. maçtan yolardınız adamı.

    naçizane tecrübelerimle aklıma gelen şudur:bir yanda galatasaray'ın 5. yıldızı almasıyla büyük bir hezimet yaşayacak olan ve gerçekten iyice geride kalacak fenerbahçe'nin 6 yıllık başarısız başkanının döktüğü milyon eurolar. diğer yanda ülkenin medya işlerinde (kabul edin etmeyin) en etkili astbaşkanının her gün hakem, sistem diye açıklamaları... ben malum zat olsam 60 m euro harcadım, bir iki de iki sosyal medya zıpırlarına ateşleyim de rakibin huzuru bozulsun derim.

    galeyana gelmemek lazım, karşımızda sandığımızdan daha güçlü bir oluşum var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın