resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14836
    kendisiyle avrupa'da bir geleceğimiz yoktur. bunu kanıtlayacak o kadar maç sonucu var ki buraya tekraren yazmak istemiyorum.

    lig bize yeter önce şampiyon olalım sonra avrupa da ne olursa kafasındakiler için ideal bir teknik direktördür ama anamızın liginde şampiyon olmak bir halta yaramadıktan sonra ne yapayım ben o şampiyonluğu!

    okan hocam iki senedir şampiyon ama iki senedir avrupa'da rezilleri oynatıyor! artık avrupa'da benden olmaz düşüncesini kanıtladı. bakın sonuçlar kaza, şansızlık vs diye bir nebze hazmedilebilir ama oyun asla ve asla kabul edilemez!

    önde basmak ve 4-3-2-1 dışında hiç bir oyun anlayışı yok, denemeye kapalı, oyuncu değişiklikleri fecaat ve asla bunu değiştiremeyen, inatçı, bildiği okuyup taraftara laf sokan, bizim gördüklerimizi asla görmek istemeyen, bu sene özellikle saçma bahaneler de sunmaya başlayan bir okan buruk bize avrupa'da asla ve asla başarı getirmez. anlık mutluluklar sağlayabilir, deplasmandaki manchester maçını almak gibi ama onun dışında istikrarlı bir performans vermesi bu anlayışla mümkün gözükmüyor.

    velhasıl kelam en uygun zamanda istifasını alınması sonrasında yağlı surat ve karaborsacı arkadaşlarının istifa ettirilmesi ve yeni bir başlangıç bizler için şart. aksi halde her avrupa maçından sonra sinir krizleri bizi bekliyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın