resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14835
    ağzımı açmadım bugüne kadar kendisiyle ilgili ve kendisini hep savundum. ama bana artık savundurtacak bir güç ve yüz bırakmadın. ısrarla yanlış kadro seçimleri yapıyor ve oyunu okuyamıyorsun. biz eafc 25 te yapıyoruz bunu. gol lazımsa forvet alıyoruz, formasyona üşenip dokunmuyoruz falan. mertens maç içinde boşa giden ve bir iki defa anlık parlayan şok presini yapsın diye mi oynatıyorsun. sahada kendisinin hiçbir etkisi yok. olmadığı gibi yaptığı pres savunma ve ileri uç arasındaki kopukluğu arttırıyor, işte bu yüzden hem atıyor hem de yiyoruz.

    ayrıca futbolcu yönetimini dostane yapıyor, sıkmıyor, eyvallah da, bir futbolcunun maç sonrası 5 günlük arada buenos aires'e uçmasına izin verilmesinin izahı olamaz.

    futbolculardan doğru verimi alamıyor, sara gibi bir sniper niteliğinde bir orta sahayı süngü savaşına zorluyor.

    kendisi özetle moralsiz, formsuz, kontrolünü her an kaybedebilir durumda. bir de geçen bir röportajda dediği lafı unutamıyorum. biz oyunumuzu rakibe göre belirlemeyiz, rakip bize göre belirler. bu ben ders almam ders veririm triplerinden bir an önce çıksan iyi olur hocam. çünkü daha gençsin ve emin ol öğreneceğin daha çok şey var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın