resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14828
    öncelikle bu bir "istifa et" yazısı değildir. bunu belirteyim, çünkü önemli.

    taraftar olarak çok fazla "maç maç" yorum yapıyoruz ve haliyle bir yorumumuz ötekini desteklemiyor hale geliyor. ben böyle yapmamaya özen gösteriyorum. uzun uzadıya yazmıştım ama tek tek yazmak istedim ki okuyucuyu sıkmayan bir entry olsun.

    *güçlü oyunumuzu geçen senenin büyük bir çoğunluğunda yitirmiştik. (bazı şampiyonlar ligi maçları ve lig maçları hariç, ama toplasan 10 maç etmez)
    *hedef avrupa ise, biz eleme maçlarını sezon başlarında oynuyoruz, lütfen oyuncu ve kondisyon planlamanı ona göre yap hocam. "sezon başıdır, olur" diye düşündüğün her seferinde "galatasaray'ın hedefi avrupa'dır" lafı komik kalıyor.
    *oyuncu değişiklikleri okan hoca'da eleştirdiğim en önemli şeydi, gelişim olmadığı gibi daha da geriye gidiş var.
    *genç oyuncuların hiç biri ümitli değil, hala daha aylardır kötü top oynayan abdülkerim oynuyor, çıktığında berkan giriyor. sonra biz de bekliyoruz ki 20 yaşına gelmiş ve genç! olarak adlandırdığımız futbolcular bizde kalsın. ve sonra sen de bekliyosun ki çorba yaptığın dizilimle "oyuna sonradan giren oyuncular iş yapsın".
    *maç içinde kötü oynayan, katkı veremeyen çıkmalı. bunun ne dakikası olur ne öznesi. ıcardi dahil. mertens dahil.
    *lütfen şu kornerleri ve frikikleri mertens'e kullandırma hocam artık. yetiştiremiyor, gerçek anlamda yetiştiremiyor.

    *bize son 2 senede başarı kazandıran sendin, bundan sonra da sen ol istiyorum.
    *seni eleştiriyorum ama istifa et demiyorum. seni eleştirenleri lütfen dinle ama hakarete varan yorumlara takılıp kendi içinde bile olsa cevap vermeye çalışma. çünkü sen 107 maçta 80 galibiyet aldın. daha iyi biliyorlarsa, buyursunlar.

    biz bu sene eze eze şampiyon oluruz yine.

    unutmuştum, şimdi hatırladım: şu oyuncular da artık bir zahmet şu takıma 2-0'dan oyun vermesin. en azından bu kadarını da bekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın