resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14773
    bir şeyleri değiştirmesi gereken hocamız. 1 haziran 2025 tarihinde sonuçlar ne olursa olsun yedek kulübemizde olmaması gerektiğini düşünüyorum kendisinin bir süredir. 3. seneler zor oluyor evet, 3. sene düzenli başarı getiren son hoca terim, tam 25 sene önce o da. ama bu durum son 2 ayda kendisinin, yönetiminin ve oyuncu grubunun bizlere yaşattıklarını olur kılmıyor, kılmamalı da.

    kadro çok maliyetli evet, kadro dengeli bir kadro değil evet, ancak ocak ayına kadar kadro bu ve kendisi bu kadroya ve yönetime kefil oldu. bu kadrodan maksimum verimi alacak kişi de kendisi ancak alamıyor bu verimi. her şeyi tam yoluna koymuşken 5 günde tepetaklak etti kendini ve taraftarın takımına olan güvenini.

    hatalar yapıyorsun hocam, gençsin de evet ancak hiç ders alır bir yanın yok. bu sebeple zaten 1 haziran'ın ötesinin görmemen gerektiğini düşünüyorum. ilk geldiğinde cin gibiydin, anında hatanı anlayıp düzeltiyordun. insan her zaman hata yapacak ama ders de almalı. sen maalesef almıyorsun. bunun adı inat mı, körlük mü, yoksa gerçekten görememek mi, bunu bilemiyorum.

    avrupa fatihi değil galatasaray, yani avrupa'da bir açlığımız olduğu açık ama bunu vaadedebilen bir camia değiliz bir süredir, bugün de değiliz. ama içinde bulunduğu grup bir şans bunu kullanmalısın, ligde zaten seni rahatsız edebilecek bir takım yok, olmamalı da. bir fırsat var ortada ve bunu değerlendirmek zorundasın.

    4231 işlemiyor, kadron bunu oynamaya müsait bir oyuncu grubu içermiyor. takım savunman sos veriyor, takımının fiziksel durumu sos veriyor. çok tokat yedik, artık nasıl sakınman gerekiyor, anlamış olman lazım. her seferinde bu tokatlara yanak çevirmek çok can sıkıcı. seni sevmek yada sevmemek bir tercih ancak her galatasaray taraftarı senin başarılı olmanı istemeli. bu tarihte yolları ayırmanın bize sadece zararı olur ancak yeni sezona da kendisiyle başlanmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın