resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14601
    taraftarımızın artık bu ülkenin futbol iklimini ve gerçeklerini kabullenip, eleştiri sopası adı altında daha fazla yıpratmaması gereken, sahip çıkması gereken hocamız.

    iki yıldır yarıştığımız camianın ne kadar çamur olduğunu haftalarca dişimizi sıkarak izledik, gördük. çalınan haksız penaltılarla yarışta nasıl tutulduğunu, kendi sahalarında lehimize verilmeyen penaltılarla nasıl önümüzün kesilmeye çalışıldığını, salıncaktaki kız kardeşiyle el ele oluşturdukları algıya sessiz kaldıkça nasıl çirkinleştiklerini çabuk unuttuk. geminin kaptanı okan buruk, bizi bu cendereden alnının akıyla çıkardı. hala daha sınava çekmenin bir manası yok. birileri zaten ellerini ovuşturarak galatasaray’da bu atmosferin oluşmasını bekliyor.

    bırakın bu kuş beyinliler saha dışı ile, algı ile istediklerini alabileceklerini düşünmeye devam etsin, biz işimize bakalım, elimizdeki değerlerin kıymetini bilerek, sahip çıkarak, arkasında durarak sene sonu yine şampiyonluğu göğüsleyip bu kuş beyinlilere kahkahalarla gülelim. en güzel cevap bu.

    (bkz: #4049407)

    hocam zaten bilezik gibi geçirmiş, daha fazla söze gerek yok. hoş, o medya şebeği, muhatap alınıp cevap verilmeyi bile hak etmiyor ayrı konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın