resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14562
    kraldan çok kralcı taraftarları olduğu sürece bize hayal ettiğimiz avrupa başarılarını yaşatmasını beklemediğim teknik direktörümüz.

    yaşattığı sevinçleri kimse inkar edemez. üstüste 2 şampiyonluk, genel olarak derbi performansları vs. fakat geçen sezonun ikinci yarısından başlayan bir ben “ders almam ders veririm” havası yüklenmiş durumda okan hocaya. kibir bazen bizi öyle noktalara götürdü ki, cl de kopenhag ı altımıza alamadığımız gibi bir de üstüne gittik sparta prag a elendik. içerideki fener maçını, süper kupa bjk maçını yazmayacağım bile. ben bunu bir taraftar olarak hala hazmedemiyorum. sen galatasaray hocası isen, çöp kupası olsa ona da hırs yaparsın. fakat ciddiye almadığın, yeterince konsantre olmadığın rakiplere yenilirsen-elenirsen ve arkanda hala seni kör kötük savunan adamlar olursa bunu görmezden gelirsin. bu insani bir zaaf. benim kızgınlığım da buna değil zaten. bunun katlanarak geldiği günümüzde ise tam bir fikrine aşık olma durumu yaşıyor hocamız. fikrine aşık bir hoca ve ona daha fazla aşık taraftarlar. siz galatasaray için bunun tehlikesini, mantıklı eleştirilerden daha az görüyorsanız ortada büyük bir problem var demektir. kızgınlığım bunu görmeyenlere.

    güzel kardeşlerim yedirmeyelim okan hocayı buna tamam. ama oyunu okumada geliştirilmesi gereken yerler olduğunu ve bizim bundan dolayı defalarca canımızın yandığını görün. bu hatalardan ders çıkarmak yerine gidip man. city, r. madrid tutun denilmesine bile alkış tutmayın.

    bir de kişilerin değil, galatasarayın neferi olun. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın