• 36814
    mevcut teknik ekip ile bu takim en iyi oyununu bayern munih ve manchester united'a karsi oynamistir. aksini iddia eden var mi? oldugunu sanmiyorum. peki biz bu oyunu bir tek boey sayesinde mi oynadik abi. yani bir boey bayern'e manchester'a yetti mi? hayir abi. biz bayern macinda tam tamina 75 dakika tempo yaptik. cunku onde torreira daha rahat basti. hem onde hem geri de bastik kolay pozisyon vermedik. tek sebebi defansin onunde kaan oynadi. bu dizilisi bir daha denemedik kafayi yiyecegimya. bakin aklim izzahim beynim almiyor. biri bana aciklasin. bana salaga anlatir gibi anlatsin valla ya. bir teknik adam teknik adamlik kariyeri boyunca oynadigi en onemli maclardaki takim dizilimini bir daha neden kullanmaz? sol bek kazim onunde zaha vardi. sol kanat felc yani. sag on tete, kerem de forvet arkasi oynuyor ha. neymis jelert cok kotuymus o sebeble kaan sag bek oynuyormus. demek ki kazimcan roberto carlos'tu o sebeple kaan 6 numara oynadi rahatca. birakin abi ya.

    bizim bu surekli pozisyon verip gol yememizden ortasahada beter olmamizin sebebi iki orta saha kurgusu. ıki orta saha ile real bile oynayamiyor abi. biz 4-4-2 ciktik besiktas'tan 5 yedik. dedik herhalde bir daha oynamaz. abi young boys'a elendik yine ayni oyun. herhalde bir daha olmaz dedik. kasimpasa'ya 3-0'dan mac verdik. hangi dersler alindi ki? bu takim iki ortasaha ile kasimpasa'ya bile ustunluk kuramiyor. neymis efendim uzuntop oynuyormusuz davinson sartmis. pres yapiyormusuz onde basinca davinson sartmis. bayern'e oynarken kazimla teteyle zahayla oynadin? gotune teneke bagladik hepsinin? abi birakin bu isleri. tek kurtulus 6 numara.

    ha bir de sey var. biz anadolu takimlarina ofansif kadro ile oynamaliymisiz. yahu forvette 100 milyon euroluk adam var. bir tane de icardi var. o da zamaninda 100 gormus adam. abi biz ne kadar defansif olabiliriz bu adamlarla zaten. elbet atariz gol. rakibi sindir sen o gol kendiliginden gelir abi. biz rakibe pozisyon vere vere, vere vere oyuna ortak ediyoruz. korkudan sahaya cikamayacak adamlar bizim ortasahayi gorunce cayir cimen geziyorlar.

    rotasyon yapiyoruz. ben gozumu kapattigimda ilk alternatif berkan geliyor. zaten enerjik adam. takimi dinlendirirse berkan dinlendirir diyorum. hayati 8-10 gecmis, uclu ortasaha oyuncusu kerem demirbay 6 oynuyor. hemde bir baska uclu oyuncusu sara ile. bu adamlarin onune de mertens'i oyuna aliyoruz. siz cok mu biliyorsunuza soyleyeyim evet abi ben bu tablodan daha fazlasini biliyorum. ha bizim teknik ekip de biliyor bunlari. ama hikmete sual olunmuyor abi. yok.

    bu pep de salak rodri ile oynuyor. koysun geriye silva'yi atsin bir forvet daha ileri. ne gerek var abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın