resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14528
    medya gazıyla evimizde 2 puan vermemize sebep oldu. kimse kusura bakmasın 4-4-2 de 3-5-2 sistemi de galatasaray futbol takımı için hayali dizilişler. osimhen-icardi ikilisi oynayacak diye üzerinde deneme yapılmamış sistemlerle maçları çöpe atmanın manası yok. ya çıkar osimhen'i oynat ya icardi'yi yap tercihini. 4-4-2 sevdasına ne zaman düşse sonu istisnalar hariç sonu fecaat ile bitiyor. madem ikisini oynatacaksın skoru eline alınca oynat. son 30 dakika oynat bir deneme yanılma süresi olsun. maçları riske ederek bu tür dizilişlerle oyun kazanamayız.

    çoğu kişi 28 eylül galatasaray kasımpaşa maçında sorunu geç gelen veya yanlış yapılan oyuncu değişikliklerinde bulmuş asıl sorun bu değil. sorun yanlış olan oyuncu değişikleri değil başlarken yaptığı tercihleri ve dizilişleriydi. ilk yarı attığımız 3 golünde oynadığımız oyunla alakası olduğunu düşünen yoktur sanırım. hoca öyle bir kurgu hatası yaptı ki 3-0 öne geçmemize rağmen maçı tutamadık.

    okan hoca iyi giden takıma adeta çomak soktu. ikamesi olmayan oyuncularla denenmemiş sistemle intihar etti. mesela kasımpaşa, sanchez'in oynamadığını görünce sevinçten havalara uçmuşlardır. kasımpaşa'nın dersine çalıştığı o kadar belliydi ki topu oyuna nelson'un sokmasını istediler daha doğru sokamamasını. ilk 20 dakika resmen adamlar bize kendi yarı alanlarında 3 pası nadir yaptırdılar. nelsson gibi topu oyuna sokma becerisi olmayan adamla hadi oyuna başladı birde bunun yanına sineksiklet jelert'i koydu sağ taraf felç oldu. orta sahayı'da sara-demirbay ikilisine vererek ne yapmayı umuyordu çok merak ediyorum. abartısız söylüyorum bu yapılan yanlışlarla yenilmemiz mucize oldu.

    medya'ya çok fazla kulak asıyor. bunu yapmamalı. galatasaray'ın çok geniş kadrosu falan yok. bunu kulağına kim üfürüyor ama öyle bir şey yok. santrafor hattı hariç galatasaray kadrosunda hiçbir oyuncunun ikamesi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın