• 48
    -----ne choq etiqt mrkniz vrmis -----

    sozlugun civisinin ciktiginin kaniti olan tepkilere maruz kalan sozluk gonulluleridir kendileri. zamaninda nkfvas icin ne kadar terbiyesiz nicki olan bir arkadas mod yapilmasin adimiz kotuye cikar diyen ayni insanlar simdi de tim de ne imis? fasistmisiniz? tarzi ici bos, argumanlarda bulunuyorlar.

    arkadaslar ve cok asi serseri dj zizonkovac sirinevler staylaaaa, bu arkadaslarin gorevi, muhbirlerin gozunden kacan imla hatali entryleri yazanlara mesaj atarak abi surada imla hatasi yapmissin demek. baska bir fonksyonlari suan icin yok. muhbirlere yardim ediyorlar sadece. bunu fasiszme ya da baska bir seye baglamaya gerek yok. asil bu yapilan elestiriler, bir baltaya sap olamadim bari bok atayim anlayisinin urunudur ve ne yazik ki bu anlayis sozlugu ele gecirmis gibi gorunuyor.

    nedir bu etiketlendirme meraki, her tim fasist, her proje populist, sozluk icin bir sey yapmayan insanlarin ceneleri o kadar cok calisiyor ki, o enerjiyi baska islere kanalize etseler yemin ederim dunyayi kurtarirlar.

    ----- ne choq etiqt mrkniz vrmis -----

    ha bir de bakalim bu arkadaslar ve imla kurallari olmasa bu entry neye benzeyecekti:

    ----- ne choq etiqt mrkniz vrmis -----

    szlqn civsnn cqtignin qniti oln tpklre mrz qln szlq imla tqmdr kndlri. zmninda nkfvas icn “nekdr trbysz nicki oln 1 arkds mod yplmsn yaneeeee admiz qtye cikcak” dien insnlr smdide timde neymis? fasomusunuz beyler? bele bos bos konusmayin.
    arklar ve ck syn abim, biricik kralim, kenkim, liderim zizonqovac, bu arklarin grvi mhbrlern gzndn kcn imla htlrni bulmak. pfffff alt trfi msj atp uyariyolar. bska bi ske yrdklari yok abrtmyn. mhbrlere yrdm ediyolar. pltka krstrmyn ztn melih gokcekten bsk pltikci bilmyrm.
    (bkz: ccc melih gokcek ccc)
    (bkz: ccc zizonkovac ccc)
    (bkz: ccc sirinevler stylaa ccc)

    ----- ne choq etiqt mrkniz vrmis -----
App Store'dan indirin Google Play'den alın