resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16549
    kaptan adam kaptanlığını yapacak. bunu fark edebilmeliyiz. takım sağdan soldan atak yerken, savunma araya adam kaçırırken takımı fırçalayacak, bağıracak çağıracak. bazı oyuncuları silkecek. kerem demirbay ayağındaki her topu kaptırıp atak yedirirken, o atak bittikten sonra kaptan adam put gibi önüne bakmayacak.

    volkan demirel kalecilik olarak da karakter olarak da muslera ile kıyas edilemez, ancak takım arkadaşlarına gerekirse söve söve savunma yaptırıyordu. yobo’dan egemen’den o topu geçirtmiyordu. muslera’nın böyle hakları var. gelmiş 40 yaşına ve kimse kendisine karşı gelemez. karşı gelen adamı yerler zaten. kaptan adam bu tip kötü oynanan maçlarda, zor durumlarda sahaya ağırlığını koyacak. soyunma odasında mauro icardi’nin takımı azarladığına eminim mesela, muslera için aynısını söyleyemem.

    teknik ekip, bireysel performanslar vs. bu kadar kötüyken kaptanın takımı tetikte tutması gerekiyor. defans ve orta saha herkesi geçirtiyor, kaptan kalede tepkisiz kalıyor maç boyu. böyle olmamalı.

    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın