• 330
    belli başlı fikirler veren maç.

    mauro icardi'nin dries mertens'in yerinde oynaması için ayağı yeterince çabuk değil. türkiye'de oynar, problem yok zaten ama avrupa'da zor.

    victor osimhen'in fizik kalitesi zaten avrupa düzeyinde, onu türkiye'de zor tutarlar ki adam kendini kasmadan iki gol attı. genel olarak forvetlerimiz iyiydi.

    yunus akgün yorgun gözüküyor, hala fiziği üst üste maç yapacak kadar gelişmemiş demek ki. standart bir oyun oynadı. kötü diyemem ama iyi demek de zor.

    şu oyun yapımızda gene defansla ofans arasındaki orta alan çok büyük boşluklar içeriyor. bu boşlukları da iki kişi dolduramıyoruz, hiçbir takım dolduramaz. oyun yapısının değişmesi lazım eğer diziliş değişmeyecekse bile.

    roland sallai'yi tam tartamadım, sıradan bir oyun oynadı. iyi veya kötü diyemem. zorlarsam kötüye daha yakın çünkü bir katkısını göremedim.

    elias jelert ise bu maçta bile net kötü.

    kerem demirbay silik bir oyun oynadı, kötüye daha yakın diyebilirim. kalan kale ve defans hattına çok iş düşmedi, düştüğünde de zaten maç 3-0'dı; haliyle ciddi bir konsantrasyon kayıpları vardı. onun dışında iyiye yakın diyebilirim oyunlarına. victor nelsson'da biraz sıkıntı var gerçi, onun oyunu standart seviyesinde kalır.

    gabriel sara gene günün iyi isimlerinden biriydi.

    umarım osimhen'in ciddi bir problemi yoktur. onun dışında dediğim gibi avrupa'da bu oyun tutmaz, ya da daha çok kendimizi vermeliyiz. alanı daraltamıyoruz, orta alanda akıl almaz boşluklar buldu kasımpaşa bile zaman zaman. tabii ki değerlendiremediler.

    ülke futbolu garip bir hal aldı. yabancı sınırı ilk kalktığında yayın gelirleri de yüksek olduğundan anadolu takımları da iyi oyuncular getirebiliyordu. şu an yayın gelirlerinin neredeyse yok olması nedeniyle sanıyorum yeterince paraları yok. o da sıradan oyuncularla oynamak demek. ligde bu galatasaray'a diş gösterebilecek toplasan 3-5 takım ya vardır ya yoktur. dolayısıyla her maçımız neredeyse bir hazırlık maçı kıvamında. iyi yanları var kötü yanları var; kötü yanı, kendimizi hiç avrupa sahnesi için test edemiyoruz. şu oyun yapısına normalde net bir ceza kesilmesi lazım ama rakibin kalibresi buna yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın