• 328
    ilk yarısında mükemmel goller attığımız; zaman zaman çok etkili olduğumuz, ama zaman zaman da çok büyük açıklar verdiğimiz maç olmakta.

    skor 3-1 ken söyleyeyim; icardi mükemmel oynasa da osiman ortalığı duman etse de çift forvetli sistemde çok geçirgen bir orta sahamız oluyor; kalbur üstü takımlar bu dizilişte canımıza okurlar.

    yelert çok yetersiz görünüyor hala; sallai için henüz yorum yapılamıyor; et mi tavuk mu henüz belli değil, bay ve toreira bu dizlişte oynadığında biraz daha güvenli oynayabiliriz belki bunu da zaman gösterecek.

    yalnız fenerli olsam şu maçı izlerken kahrolurum; icardi ve osimen acayip goller atıyor; icardi benim diyen 10 numaralara taş çıkartıyor; ve bence attığı gol formamız ile attığı en güzel gol olabilir; stoperi tutuşu; topu alışı; dönüşü voleyi tam yan ağlara yapıştırması her saniyesi ile sanat eseri gibi bir gol attı.

    -maç sonu edit-

    ikinci kırkbeş dakikada berbat bir futbol ve diziliş ile oynadık; kimin nerede olduğunun karıştığı, düzen dışına çıktığımız; 8-10 pas yapıp oyunu soğutamadığımız; tek bir şut bile atamadığımız inanılmaz bir devre oldu.

    demek ki neymiş, rakibi küçümsemeden; gerçekten oynamak isteyen her şeyini verecek futbolcularla oynamak ve kadroya aldığın torerira - davinson gibi adamları son yarım saatte oyuna almak gerekiyormuş; gurur yapmaya geri adım atma hissini yaşamaya gerek yokmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın