• 148
    gerekli bir rotasyon, gereksiz bir formasyonla çıktığımız tsl müsabakası.

    lucas olmadığı için geçişlerde özellikle nelsson'un önü çok boş kalabilir. sara-demirbay 4-4-2 için pek ideal bir ikili değil. jelert'in de kademede ne kadar etkili olabileceğini ilk kez bugün göreceğiz. cinerpaşa o boşluğu değerlendirmek için aklını kullanırsa savunmada sıkıntı yaşama ihtimalimiz mevcut.

    hücumda da icardi & osimhen, kafamda uyumlu bir çift santrfor ikilisi olarak oturmuyor bir türlü. çift santrfor oynadığımız dönemlerde her zaman bir elmander, necati, umut bulut profilli oyuncu bulunuyordu. elimizde buna en yakın oyuncu bats ama osimhen ve icardi varken 11 başlaması da hayalcilik olur.

    son dönemde iyi bir süreç yaşıyoruz. bunu bozmak için organize kötülük gerekli mesaiyi her daim yapıyor. hazır rotasyon yapmış, diziliş değiştirmiş bir galatasaray bulmuşken genç hakem art niyetli bir yönetim gösterebilir.

    reçete yine belli tabi, maça erken gol veya gollerle başlarsak tempoyu belirleyerek mevcut formasyonun oluşturabileceği defoları kapatırız. fakat skor/oyun istediğimiz gibi gitmez ise direkt hamlelerin gelmesi gerekiyor. öyle dk 70leri falan beklemek artık ihanet olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın