resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3785
    21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı sona erdiğine göre zamanında dursun aydın özbek tarafından başlanmış ancak yarım kalmış florya soygununu tamamlamak üzere atanmış bu şahsı gündem yapmak gerek.

    zamanında özellikle galatasaray taraftarını siyasi otoriteye satmış olması sebebiyle ibra edilememiş bu şahıs elbette ki rant uğruna da galatasaray'ı siyasi otorite dahil her yere satacaktır.

    gayrimenkul değerlendirme komisyonuna atandı atanalı florya'nın değerini düşürmek için götünü yırtmasının sebebinin masumane olduğunu kimse bana iddia etmesin. nasıl ki projeyi kendimiz gerçekleştirelim diyen erden timur türlü iftiralar ile görevinden uzaklaştırıldı aynı saik doğrultusunda adnan polat denen zat da bu göreve atanmıştır. işte asıl korkulması gereken atanmış da budur.

    rezil rüsva edilerek galatasaray başkanlığından kovalanan bu vatandaşa ihale hazırlıklarını yapma görevini kim verdi bilmiyorum ama bu soyguna ortaklık yapan dursun aydın özbek tarafından gidişata dur denmeyeceği açık. o halde galatasaray genel kurulunun işe el atması elzemdir. birileri bu operasyonu durdurmalıdır. en azından durdurmak için bir çaba sergilenmelidir.

    bakın devlet her gün fenerbahçe ve beşiktaş'a büyük araziler bağışlarken galatasaray'ın parası ödenerek edinilmiş arazilerini ise söğüşlüyor. bu olmaz. 35 milyon taraftara sahip bir camiaya bu kötülük yapılmaz.

    bir kişi çıkıp bu işe tepki koyamıyorsa kimse bana galatasaray lisesi değerlerinden bahsetmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın