resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14259
    maçtan önce mertens, toreira yetmez gibi yunus'u da ilk 11’de görünce umudum kırılmıştı. kendime söz verdiğim için çıkardığı 11’i eleştirmedim ve çok şükür planı da tuttu. tabi bunda büyük maçlarda üst üste gelen ağır mağlubiyetlerin ardından bir kaç isim ile yolların ayrılması ve hemen yeni oyuncuların gelmesi de önemli. jakobs, osimhen'in gelişi ve sağ bekte kaan ayhan'ın oynaması boy ortalamamızı uzattı. burada takımın boy ortalaması çok kısa diye kendimizi yırtarken biz de haklıydık. nitekim fizik gücü yüksek, atletik isimler artınca 2-3 tane kısa ve pırpır adamı takım tolere edebiliyor.

    şampiyonluk maçında 10 kişilik fener'e karşı alınan mağlubiyet, süper kupa'da beşiktaş'tan fark yemek, şampiyonlar ligi ön elemesinde young boys'a elenmek derken 3 ayda alınan 3 tane ağır mağlubiyetin ardından bu galibiyet* çok iyi oldu.

    şimdi sıra avrupa liginde hocam. kendimizi ilk 8'e atalım. ocak ayında yapılacak 2-3 takviye ile kupayı da alabiliriz. young boys'a elenmenin üzüntüsünü ancak o şekilde atabiliriz.

    lige gelince tabi feneri yenmekle iş bitmiyor. kalan 30 maça da aynı ciddiyetle devam etmeliyiz. paok maçını da güzel bir oyunla kazanırsak tekrar eski günlere döneriz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın