resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14241
    yeni nesil doyumsuz taraftar, muhtemelen z kuşağı, belki de sözlükteki fenerliler tarafından mütemadiyen eleştirilen kıymetli hocamız.

    bakın gençler. kadıköyde en son galibiyet aldığımız zaman 17 yaşındaydım. benim gençliğim, deplasmanda bunlara yenilmek veya kazanamamak ile geçti. ali sami yen'de bunlara karşı maç kazandığımız zaman kurbanlık kesecek kadar yükseliyorduk ama ironiye bak sen, ben o ali sami yen'deki o maçı izlemek için ya celeron 400 masaüstü bilgisayarımı sattım ya da ankara eski maltepe pazarında nokia 3310 telefonumu satıp maçlara gittim. yeni nesil taraftar, sen ise son 6 yılda 4 kadıköy galibiyeti görüyorsun.

    okan buruk gibi bir adam ortaya çıkmış. 2022 2023 sezonunda üst üste maç kazanma rekoru kırıp şampiyon olmuş, üstüne 2023 2024 sezonunda kendi rekorumu kırıp yine şampiyon olmuş. üstüne üstlük, bunu türkiye cumhuriyeti'nin en büyük organize kötülük derneğine karşı başarmış bir teknik direktör.

    okan buruk'u böyle tek maçla veya 3-5 maçla harcayamazsınız. eğer gerçekten galatasaraylı iseniz, bu kulüpte böyle saçma sapan işler dönmez, yürümez. burası kadıköy değil, burası beşiktaş değil. burası galatasaray. burada kolay kolay adam harcayamazsın. eğer kendinde bu lüksü görüyor isen, tez vakitte bu camiadan defolup gitmen lazım. bayern münih'i veya manchester city'yi tutman lazım.

    ulan biraz aklınızı başınıza devşirin. biraz tarih okuyun. futbol kulüplerinde başarının istikrar ile geldiğini anlayın artık. 2020'lerin hızlı tüketim bebesi olmayın. değerinize, varlığınıza sahip çıkın, güvenin. başarı istiyorsanız, acı çekeceksiniz ve galatasaray taraftarı iseniz buna okan hoca ile devam edeceksiniz. buna itirazı olan varsa zaten defolsun gitsin bu ortamdan. 2 sezonda bir yönetim değiştirip yeni teknik direktör gelmesiyle hiçbir başarı sağlamaz. bu kadar tüketim çılgını olmayın. 2 maç kaybetti diye okan hocayı harcamayın. yeni dünya, yeni futbol düzeni adam harcamak üzerine değil tam tersine adamını korumak üzerine kurulu.

    gerçekten galatasaraylı iseniz, gerekirse bağrınıza taş basacaksınız ama galatasaray için en iyisi ne ise onu istemeye her zaman devam edeceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın