resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14059
    okan hoca şu ana kadar yaptıklarıyla ben gidiyorum demediği sürece, öyle birkaç maç kaybetti diye yenilecek adam değil. kendisine inanıyor ve güveniyorum. ama şu ana kadar bazı büyük maç performanslarına da şerh düşmem şart.

    young boys maçı öncesi, hatalarında inat eden insanların başarılı olamayacağını, egosal zehirlenme yaşanabileceğini düşündüğümü belirten birşeyler yazmıştım. (bkz: #4009659)
    amacım okan hocadan gördüğümüz büyük hoca dokunuşlarını, zeka parıltılarını görebilmekti. sonuç büyük hüsran oldu.

    son maçlarda ise daha ilk sezonuna benzeyen, daha net ve güzel kararlar veren okan hoca var. bu beni umutlandırıyor. (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı) şikecilerin maça amrabat-ismail-fred ile 3 orta saha başlayacakları malum. gene aynı şeyi yazıyorum. torreira ve saranın yanına mertens ile başlamaması gerekiyor, orta sahayı vermediğimiz durumda, favoriyiz. solda yunusla başlarsa şaşırmam ama sallai’yi isterim, gene saygı duyarım. ama mertens’i aşırı sevmeme ve beğenmeme rağmen, bu maç özelinde berkan olmazsa bu üçlüde buna isyan bayrağını açarım, eleştiririm. çünkü olay benim için kimi oynattığından ziyade inatçılık, ben bildiğimi okurum ekseninde gelişiyor. başarısızlıkta kaçınılmaz oluyor.

    umarım kendini geliştirmeye devam eden anlayışıyla güzel bir kadro ile çıkar. mücadele ederiz, kazanır, kaybederiz ama verdiği kararlarla bizi arkasında durmaya devam ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın