• 1673
    2023-2024 sezonunun ilk haftalarında fenerbahçe sükseli skorlar alıp 5’te 5 yaptığında “salın fenerbahçe’yi premier ligde oynasın” diyenler vardı.
    bu sezon biz 5’te 5 başlayınca “ligde çok güçsüz takım var, 16 vey 18 takım olmalı” demeye başladılar.
    mesela 14 eylül 2024 galatasaray çaykur rizespor maçında biz rize’ye 5 tane atınca 25 ağustos 2024 çaykur rizespor fenerbahçe maçındaki kaleci rezilliğini örtmek için “demek ki sorun kaleci değilmiş” dediler.
    benim 4 yaşımdaki oğlum bile iki maçtaki kaleci farkını anlar ama işte öyle bir uşak olmuşlar ki, biraz daha cesaretlenseler “galatasaray bu sezon şampiyon olmasın” diyecekler.
    mesela bir kruniç vakası yaşandı memlekette. adam zorunlu opsiyon ile geldi, yazın bonservisi alındı ve muhtemelen üste para vererek kızılyıldız’a yollandı.
    peki medyada ne konuşuldu? sergio için ödenen tazminat. ben konuşulmasın demiyorum tabii ki ama bu kadar ikiyüzlülük, ahlaksızlık artık çok fazla.
    iki yıl üst üste şampiyon olmuş kadrodan tek sıkıntılı işimiz sergio iken, luan peres, joao pedro, samet akaydın vs vs bir sürü oyuncunun konuşulmaması medyanın ikiyüzlülüğüdür.
    ve en üzüldüğüm konu da bir sürü galatasaraylı gazetecinin bu durumu dile getirmemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın