• 36733
    1- muslera
    2- jelert
    3- kaan ayhan
    4- sanchez
    5- nelsson
    6- abdülkerim
    7- jacobs
    8- berkan
    9- torreira
    10- sara
    11- kerem demirbay
    12- mertens
    13- yunus
    14- barış alper
    15- ziyech
    16- batshuayi
    17- osimhen
    18- icardi

    10 forma için savaşan 17 futbolcusu olan takım. avrupa + ligde esnek kadrolar çıkartabilmek adına olumlu bir durum olsa da bu durum sadece kağıt üstünde de kalabilir. söz okan buruk'ta artık.

    bence en olumlu yan; ziyech hariç takımda tribal enfeksiyon geçirmesi muhtemel hiçbir futbolcunun kalmamış olması. zaha'nın yürüye yürüye, el kol yapa yapa oynadığı maçlar, sevsem de sürekli trip atar halde maçlara çıkan kerem gibi futbolcular gittikten ve transfer dönemi kapandıktan sonra gerçekten de oyuncular mental olarak rahatlamış.

    dediğim gibi; şu saatten sonra söz okan hocanın. fenerbahçe maçı kaybedilebilir, derbi bu ama beşiktaş maçındaki, young boys rövanşındaki saçmasapan kadro/diziliş tercihlerini taraftar bir daha mental olarak tolere edemez. bu taraftar kaybedilen bayern maçından sonra eve sırıtarak, mutlu gitti. sebebi sahadaki karakterdi.

    2 senedir şampiyonuz, 2 senedir kemik bir kadromuz var. şu saatten sonra kimse kimseye bir şey ispatlamak zorunda değil. kaybedersen "kötü", kazanırsan "iyi" rozeti almayacak kimse.
    maçlardan sonra "galatasaray kazandı"dan çok, "galatasaray bildiğimiz gibi oynadı" sözlerini duymayı ben tüm benliğimle daha çok istiyorum.

    umarım artık herkes safralarından, beynini kemiren sinsi düşlerden, gözleri kör edecek takıntılardan arınmıştır ve biz 2 haftadır izlediğimiz gibi bir "takım" izleriz tüm sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın