resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13988
    siyaset ile ters düştüğü için üstü çizilen fatih terim ve dolaylı olarak galatasaray’ın düştüğü pozisyonun zerresi ile alakası olmayan hoca.

    okan buruk türkiye şartlarında ancelottivari bir hocalık yapıyor. galatasaray tarihinde ilk kez milyon sayılmış bek oyuncuları üç transfer döneminde gönderilip yerine yenisi getiriliyor. buna benzer bir lükse fatih terim sadece bir kere sahip oldu, onda da takım şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. o yüzden fatih hocanın derdini galatasaray’a sokulan hamasetle bağdaştırmak, bugünün konforundan geçmiş günlere rahatlıkla sallamaktan öteye geçemez nazarımda.

    istanbul büyükşehir adayına makas veren başkan döneminden, bende varım kampanyasına rest çeken hoca dönemleri arasında büyük konjonktürel farklılıklar var. fatih hoca gık dediğinde 8 maçtan başlayan tecrit cezaları yiyordu. bunun siyasi olmadığını söylemek naifliktir. bugün rivasından, florya’sına iktidarın dediğinden çıkmayan yönetim ile okan buruk nabza göre şerbet vererek galatasaray’a nefes aldırmıştır. bunun ne kadar etik olduğu meselesi ise taraftarların vicdanına kalmış bir durumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın