• 36689
    2024 - 2025 sezonu yaz transfer dönemi bitti. çok şükür ki bitti. ama ben takımı kafamda halen bir taktiksel kurgu ile sahaya dizemiyorum.

    4-2-3-1 desek, düşman başına. sol kanadın yok, tek 10 numara oyuncun mertens, hadi sara desen orta saha merkezin yok, elinde 2 tane dünya yıldızı forvetin var birisini yedek yapamazsın, yeterli sağ kanadın da benim için şu an yok, sallai'yi görene kadar da yok kalacak.

    çift forvet oynamayı düşünüyorsanız 4-4-2 yine aynı şekilde düşman başına. yine sol kanadın olmadığı gibi orta sahayı torreira - sara kursan bir yerlerde torreira allah saklasın canını teslim eder, yeterli yaratıcılık alabileceğin tek adamın sağda ziyech kalır, güvenip sezona girilmez.

    hadi üçlü savunma desek, 3-5-2 düşünüyoruz desek e o zaman sallai'yi neden aldık? 3-5-2'nin sağ kanat beki olmaz bu adam, arkasında bir bek olmadan oynamamış. jelert de kanat beki değil, kanat beki olarak yetersiz olacaktır bence. merkezdeki üç oyuncuyu nasıl dizeceksin? torreira - sara ok yanlarına kimi koyacaksın? stoper bölgesinde ciddi eksiksin, zaten elinde as olarak gözü kapalı yazacağın 3 stoperin yok bile abdülkerim'in formsuzluğundan dolayı.

    yani ben dizemiyorum bu takımı ve bence bu dizilişi bulma süreci bizi ciddi anlamda zorlayacak bu sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın