resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13917
    hocayı desteklerim, kredisi olduğunu düşünürüm ancak transfer konusunda kendisine hesap sorulamayacağı konusuna katılmıyorum. maliyet açısından yönetim tam kusurlu ama oyuncular performans vermezse kendisi kusurlu olacak.

    ilk ve en önemli hatası takımı yeterli görmesi oldu. takım, eli yüzü düzgün takımlara karşı fizik olarak ezilirken hatayı yanlış yerde aradı veya aramadı. tamamen bu yüzden şampiyonlar ligi elimizden gitti.

    bu yılki en büyük sınavı olarak karşısına çıkacak olan konu ısrarla defansif orta saha istememesi olacak. yaratıcı orta saha istedi wendel olmadı sara getirtti. fizikli - atlet kanat istedi doue olmayıp jelert olunca kesmedi jakobs getirtti. 3'lü ihtimali olunca asker, tempolu, hücum yönü daha ön planda kanat istedi zalewski olmadı sallai getirtti, 2 forvet oynama isteği vardı yıpratıcı forvet istedi bats getirtti. sonuç olarak 1-2 tercihi olmadı bazen ama yine istediği profilde oyuncular geldi.

    osimhen transferi ile sistemimi değiştirdim bahanesi de olamaz çünkü sistemi işlemiyordu. bilinçsizce doğru yolu buldu. yönetimin cezasını mutlaka taraftar ve kongre üyeleri kesecektir ama saha içinde top artık kendisinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın