• 36678
    şu an teknik heyetin kafalarını baya karıştıran takımdır. bu takım ne oynayacak, ne oynayabilir diye düşündüğümüzde çok fazla opsiyon akla geliyor.

    bir kere elimizde takımdan kesemeyeceğimiz 2 forvet olduğundan çift forvetli bir sistem oynayacağız mutlaka ama bu çift forvetli sistemi taşımak için elimizdeki malzeme ne kadar uygun o konudan emin değilim.

    4-4-2 sisteminde kanatların orta sahalaşabilen kanatlar olması gerekiyor ki oyunu tutabilelim ve orta sahada rakibe üstünlük kurabilelim. elimizdeki kanat oyuncuları buna nispeten uygun olsa da barış alper’in ayak kalitesi beni düşündürüyor. yine sallai’de elit bir ayak kalitesine sahip diyemeyiz. o yüzden bu oyunda top yapma konusunda problemler yaşayabiliriz. yine orta ikiliden sara’yı çok izleyemesek de hücum yönü daha kuvvetli olan bir oyuncu olarak ön plana çıktığını söyleyeniliriz. bı da 4-4-2’nin merkezindeki dengeyi biraz da olsa bozacak türden bir durum. bekler konusunda da jelert’in ortaya koyduğu fiziksel kalite yetersiz göründü. 4’lü düzende sallai’nin yardımı ile bu defolarını kapatabilir belki ama arkadında kendisini toparlamak için bir adam eksikliği hissedecektir. kopenhag’ın 3’lü savunma düzeninde daha rahat ettiği kesin.

    3-5-2 için bence daha uygun bir yapımız var ve oyunculardan bu konuda daha iyi yararlanabiliriz ama bu denklemde transferde ciddi yatırım yaptığımız oyuncuları kenarda bırakmamı gerekecek. sağ kanat bek olarak szallai sol kanat bek olarak barış düşündüğümüzde elias jelert (ciddi bir yatırım) kenarda kalacak. yine apo ya da jakobs (ciddi bir yatırım) kenarda kalacak. orta sahayı da kaan-torreira-sara olarak kurgulayacağız. takım bu düzene daha iyi uyumlanabilir. ama bu bizim için bambaşka bir oyun ve hazırlık kampında çalışmadığımız bir düsen. takım bu düzene uyum sağlayabilir mi, ne zaman bu uyumu sağlar bunlar soru işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın