resim
Nicola Zalewski
Takım:Roma
Mevki:Orta Saha Sol
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Polonya
  • 209
    belli ki paragöz bir oyuncu. kibar feyzo’daki hacı hüsam gibi hem roma’dan hem de bizden yüklü bir para koparma derdinde. malum, roma’daki son senesi ve bizim maaş kontratlarımızla karşılaştırdığımızda 3 kuruşa oynamakta bu kardeşimiz.roma ile masaya oturursa bizim önerdiğimiz paraları hatırlatacak. bizimle masaya otursa ya bunlar nasılsa transfer yapmaya mecbur, kendimi ağırdan satayım diyor. bir şekilde yolunu bulmak istiyor işte ve başarılı da. her türlü win-win bi durum.

    işin aslı bize gelmek de istemiyor ve gelmesi için tek kozumuz yüksek kontrat. sadece oyuncu değil, roma da bunun farkında üstelik. transferin son günleri ve bizim oyuncu aradığımızı hababam sınıfındaki sağır coğrafya hocası bile duymuş. onlar da durup durup bi şeyler üretiyolar.

    bana kalsa gelmesin diyeceğim de bi sosyal medya hesabım bile yok ve transfer hastası bi herif olmadım hiçbir zaman. o yüzden büyük bir ihtimalle mevcut yönetim, transfer obezi, şımarık taraftar topluluğunu muhatap alıp, son gün telaşıyla bi ton para sayıp getirecek bu kardeşimizi. ya da getiremeyecek, belki de sırf transfer yapamadı diye koltuğundan olacak.

    yönetimin plansızlığına mı yanayım, bu şımarık taraftara mı yanayım gerçekten bilmiyorum.

    çok acınası ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın