• 1004
    fatih terim’in son dönemindeki genç transferleri benzer; sacha boey, victor nelsson, kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz, morutan, cicaldau, halil dervişoğlu gibi bir paket aldığımız sezon. sacha, nelsson, kerem, barış zamanla geliştiler. sadece sacha hepsinin parasını çıkardı.

    şimdi jelert, gabriel sara, ismail jakobs, geldikleri takdirde(nicola zalewski, ebimbe) şöyle baktığında bonservis ve yıllık ücretler fatih terim’in paketine göre çok pahalıya denk geldi cenk ergün effect sebebiyle malesef ama yine de olması gereken buydu.

    şimdi aldığımız bu genç oyuncular hepsi iyi bir takımın rol oyuncuları. atletik işini yapan asker oyuncular. sadece sara’da skoru ansızın değiştirecek yetenekler var. o yüzden tek tek linç etmek yerine gerçekten sabretmek lazım. büyük ihtimal takım iyi giderse hepsi parlar, kötü giderse hepsi linç yer.

    şansımız en kötü senaryoda bile; mesela okan buruk’la devam etmezsek ya da 2 sene sonra takımda kalsalar bile bir pırıltı gösterme imkanları var sacha barış örneği gibi. genç ve belli kaliteleri olan oyuncular çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın