resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13795
    2 yil ust uste sampiyon tamamlayip, 3. sezona* baslarken maalesef cok hata yapti.

    - "sampiyon kadromuzu korumak istiyoruz, 2 takviye ile daha iyi olacagiz" diyerek yonetimle agiz birligi yapti.
    - sozlukte bile bir cok insan kadro planlamasi acisindan ne yapilmasi gerektigini aylar oncesinden gormusken, kadroya nester vurmasi transfer doneminin sonunu buldu.
    - bu arada takim besiktas'tan 5 yedi, kupayi verdi, rakip havaya girdi. daha da kotusu young boys'dan iki macta da tokatlanip sampiyonlar liginden elenerek 30 milyon euro ve prestij kaybina sebep oldu.
    - bu onemli maclarda orta sahayi bosaltarak taktik ve oyuna hamle noktalarinda guven eksikligi olusturdu.
    - butun bunlarin uzerine orta saha transferi sorusuna "ne oynadigimizi anlamiyorlar, 12 kisiyle mi cikacagiz" seklinde insanlarla dalga gecer gibi cevap vererek kendisinden iyice soguttu.
    - tum bunlar olurken takimda disiplin hak getire. kaptanlardan biri kufrederer, digeri rakibi tekmeleyip kirmizi gorur. her seye hos goru ve fazla tolerans.
    - "transfer donemini sevmiyorum, bir an once bitmesini istiyorum" diyerek kendi plansizligini, ongoru ve yonetim eksikligini bir bakima itiraf etmis oldu.

    en azindan hatasinda cok fazla israr etmiyor ve biraz gec de olsa degisim kararini vermesi olumlu. umarim 3-5-2 ya da neyi deniyorsa basarili olur. henuz sezonun basi ve sampiyonlar ligi haric henuz hic bir sey kaybetmemisken umarim tekrar kontrolu ele alir. hocam seni seviyoruz ama bu seni elestirmeyecegiz anlamina gelmez. sen de kendini gelistirmek icin degisime acik olmalisin. bunu zaten biliyorsun ama daha iyisini de yaparsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın