• 36635
    transfer yapma işinden bi’haber olan takım. buna fenerbahçe ve beşiktaş da dahil. tek bir örnek ile durumu izah edeceğim;

    wolfsburg osimhen’i nijerya’daki ultimate strikers academy’den transfer etmiş. ismini transfermarkt’tan kopyaladım, takım mı yoksa salt akademi mi onu dahi çözemedim. 3,5 milyon euro bağlamış wolfsburg.

    afrikadan büyük isimler çıktı, çıkmaya da devam ediyor. peki biz, hatta bir türk kulübü bugüne kadar böyle kulüp mü akademi mi o dahi belli olmayan yerlerden hiç transfer yaptık mı? galatasaray wolfsburg’dan daha mı zengin? yoksa biz bu seviyelerden oyuncu alamayacak kadar real madrid seviyesinde üst düzey kulüp müyüz? misal en basitinden bi ismail jakobs yok mu afrika’da da biz monaco’ya 10 milyon euro bağlıyoruz?

    kendimizi ne sanıyoruz? transfer dönemi gelince yöneticiler italya’ya ingiltere’ye çıkarma yapıyor. vitrine çıkmış adamı herkes alır. ha o vitrinin de en çürüğüne yetiyor paramız da neyse. peki vitrine çıkmamış kaç oyuncu bulduk? gelecekte bi osimhen daha bulabilecek miyiz misal?

    neyse scoutumuz bize minimum monaco tottenham roma ayarında kulüplerden oyuncu bulur. bu kafayla da daha çok milyonlarca euro borç açarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın