resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 13789
    3-5 sosyal medya zibidisi (u: zibidi tdk’ya göre yersiz ve zamansız davranışları olan kimse demektir, hakaret değil tespitttir.) kredi biçemeyeceği hoca. hayatta henüz hiç bir şey becerememiş z kuşağı tarafından her hafta istifaya davet ediliyor. pek çoğu 3-5 kuruşa fenerbahçe taraftarı bile olabilir. biz çok çektik çocuklarımız çekmesin diye şımarık yetiştirmiş y kuşağının mahsülleri iyi ki önceki dönemlerde yoktu. aidiyet duygusu olmayan, etkileşim için her şeyi yapan bu kuşak maalesef galatasaray’ın geleceği için en büyük tehlikedir. 10 yıldır başarısı olmayan fb taraftarı ali koç gibi adamlara destek çıkıp istikrar sergilerken bu kuşağın fenerbahçelileşmesi düşündürücü.

    okan hocanın 1 sene başarısız olma kredisi vardır. içerde dışarda fener’e 3 atarken kimsenin sesi çıkmıyorken, 1 kez şaibeli bir golle yenildi diye kimse laf edemez. aynı kuşak erden timur’un altı ince ince oyulurken ali koç safındaydılar. hala aynı noktadalar.

    okan hoca bugün bıraksa, yönetimin yerine klopp getireceğini bekleyen kitle gerçeklerden baya baya kopuk, hayal dünyasında yaşamaktadırlar.

    okan hocanın en çok alternatifi kanatlar iken şu an hem kanatlar yetersiz hem de bekler. yönetim bombayı okan hocanın kucağına bıraktı. forvete gerek yokken gittiler forvet aldılar. kanat, bek ve 8 numara lazımken kimseyi almadılar.

    okan hoca bunlara rağmen şampiyon olursa kimse entry silmesin, o hakaretler, istifa söylemlerini hatırlatmaktan keyif alacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın